Cloud Platform

Veilige infrastructuur, webservices en identity management

Veilige infrastructuur

Om te voldoen aan de privacy richtlijnen maakt PortalPlus gebruik van een moderne cloud infrastructuur in de EU. De infrastructuur is schaalbaar en flexibel en maakt gebruik van cloudservices van Oracle, een grote, stabiele wereldspeler in de zakelijke dienstverlening. De infrastructuur biedt bescherming tegen Intrusion Detection en DDOS. Dit is de basis voor optimale veiligheid en uitstekende prestaties.

Webservices

PortalPlus biedt gestandaardiseerde, veilige koppelingen met diverse software pakketten. Daarnaast beschikt het cloud platform van PortalPlus over een uitgebreide set met webservices zowel voor het ophalen (pull) als voor de verwerking van data (push). Hiermee kunnen uiteenlopende koppelingen met externe systemen worden gerealiseerd. PortalPlus heeft voor diverse instellingen uiteenlopende koppelingen op maat gerealiseerd.

Identity management

Voor een veilige toegang tot applicaties, apps en portalen heeft het cloud platform van PortalPlus koppelingen met diverse voorzieningen SurfConext, SurfSecure ID,  Redspider, DigiD en zelf-service accounts. Voor authenticatie is uiteraard tweestapsverificatie mogelijk. SurfConext maakt het voor medewerkers en studenten mogelijk om in te loggen op basis van Single Sign On.

Image
Image

Klanten over PortalPlus

Contact PortalPlus

  • Stationsplein 45
  • 3013 AK Rotterdam
  • +31 (0) 85 488 44 90
© Copyright PortalPlus Cloud Solutions 2024. Alle rechten voorbehouden.